TOP termékek

Szállítási mód

Aquafilter EXCITO-CL szűrőbetét szett 3 db-os

Aquafilter EXCITO-CL szűrőbetét szett 3 db-os
Aquafilter EXCITO-CL szűrőbetét szett 3 db-os
Aquafilter EXCITO-CL szűrőbetét szett 3 db-os
Aquafilter EXCITO-CL szűrőbetét szett 3 db-os
Aquafilter EXCITO-CL szűrőbetét szett 3 db-os

Az EXCITO-CL-CRT három részes víztisztító szűrőbetét szett az EXCITO-CL víztisztító >> berendezés számára.
Az EXCITO-CL készülék 3 szűrőbetétet tartalmaz, melyeknek javasolt csereideje 6 hónap.

Bővebben
Gyártó :
Aquafilter
További adatok
10 480 Ft
Részletek

A készlet tartalma:
1 db AIPRO-1M-AQ >> - ez a 5 mikronos 2,5"-os víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén szálakkal töltött, sorba köthető, külön szűrőházat nem igénylő szűrőbetét.
Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket mint pl a vízben lebegő szilárd anyagokat, homokot, iszapot, rozsdát
1 db FCCBL-S-L-AQ >> - "Silver" sorozatú aktív szenes szűrő a legkorszerűbb betétek közé tartozik. Eltávolítja a klórt, szerves anyagokat és bizonyos növényvédő szereket. Javítja a szűrt víz ízét és aromáját. A patronok csökkentik a vízkeménységet és a nehézfémek koncentrációját.
A patronok kiváló minőségű szűrőközeggel vannak feltöltve úgy, mint bitumenes (fekete szén) és kókuszhéjból nyert aktív szén keveréke, melyek megfelelnek az FDA szigorú szabályozásának is.
1 db AISTRO-L-AQ >> - Vízlágyító szűrőbetét. FDA minőségű, nátrium alapú, erősen savas ioncserélő gyantát használ, amely csökkenti a víz kalcium és magnézium ion tartalmát. A kalciumot és a magnéziumot gyakran "keménységet okozó ásványi anyagoknak" nevezik. Ezen ionok felelősek a vízkő lerakódásáért, a nagyobb mosószer-fogyasztásért és az üvegárukon lévő foltokért. Szélsőséges esetekben nagy mennyiségű kalcium és magnézium üveg felületen opálosodást is okozhat.

A szűrőbetéteket használati hideg víz szűrésére, tisztítására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére.
Élettartamukat jelentősen befolyásolja a víz szennyezettségi foka.
Termékadatok:
Méret: 11 x 2,5" (280 x 64 mm)
Maximális nyomás: 6 bar
Működési hőmérséklet: 2-42°C
Csatlakozások (be/ki) 1/4" belsőmenet
Élettartam: 3-6 hónap
Kapacitás: 2,9 l/min

Adatok
Szerelési típus
In-Line betét
Cikkszám
EXCITO-CL-CRT-3
Kiegészítő termékek