TOP termékek

Szállítási mód

Aquafilter EXCITO-CL szűrőbetét szett 5 db-os

Aquafilter EXCITO-CL szűrőbetét szett 5 db-os
Aquafilter EXCITO-CL szűrőbetét szett 5 db-os
Aquafilter EXCITO-CL szűrőbetét szett 5 db-os
Aquafilter EXCITO-CL szűrőbetét szett 5 db-os
Aquafilter EXCITO-CL szűrőbetét szett 5 db-os

Az EXCITO-CL-CRT öt részes víztisztító szűrőbetét szett az EXCITO-CL víztisztító >> berendezések számára.
Az EXCITO-CL készülék 5 szűrőbetétet tartalmaz, melyből az első három betét javasolt csereideje 6 hónap. A 4. és 5. betét csereideje 12 hónap.

Bővebben
Gyártó :
Aquafilter
További adatok
26 520 Ft
Részletek

A készlet tartalma:
1 db AIPRO-1M-AQ >> - ez a 5 mikronos 2,5"-os víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő polipropilén szálakkal töltött, sorba köthető, külön szűrőházat nem igénylő szűrőbetét.
Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket mint pl a vízben lebegő szilárd anyagokat, homokot, iszapot, rozsdát
1 db FCCBL-S-L-AQ >> - "Silver" sorozatú aktív szenes szűrő a legkorszerűbb betétek közé tartozik. Eltávolítja a klórt, szerves anyagokat és bizonyos növényvédő szereket. Javítja a szűrt víz ízét és aromáját. A patronok csökkentik a vízkeménységet és a nehézfémek koncentrációját.
A patronok kiváló minőségű szűrőközeggel vannak feltöltve úgy, mint bitumenes (fekete szén) és kókuszhéjból nyert aktív szén keveréke, melyek megfelelnek az FDA szigorú szabályozásának is.
1 db AISTRO-L-AQ >> - Vízlágyító szűrőbetét. FDA minőségű, nátrium alapú, erősen savas ioncserélő gyantát használ, amely csökkenti a víz kalcium és magnézium ion tartalmát. A kalciumot és a magnéziumot gyakran "keménységet okozó ásványi anyagoknak" nevezik. Ezen ionok felelősek a vízkő lerakódásáért, a nagyobb mosószer-fogyasztásért és az üvegárukon lévő foltokért. Szélsőséges esetekben nagy mennyiségű kalcium és magnézium üveg felületen opálosodást is okozhat.
1 db AIFIR-200 >> Az AIFIR-200 lúgosító szűrőbetét olyan mikrorészecskéket is felszabadít, mint például a kalcium, vas, cink, magnézium, réz, szelén, nátrium, es kálium.
Ezek mind nélkülözhetetlenek az egészséges emberi test számára. A betétek további jótékony hatása a sejtaktiválás, ezen túlmenően beszabályozzák a testnedvek pH-ját és potenciálisan helyrehozzák a túlsavasodást.
Hétköznapi főzés során növeli az ételek, italok ízletességét és aromáját. A tiszta víz elősegítheti a különböző bőrbetegségek, mint például a daganatok és fekélyek, kezelését.
1 db AICRO-AB >> - Kókuszdióhéjból származó aktív szénnel töltött, NSF tanúsítvánnyal rendelkező és bakteriosztatikus polipropilénből. Tökéletesen eltávolítja a klórt, a szerves anyagokat és peszticideket, ezáltal javítja a víz ízét és illatát. A BACinix ™ nanoszilver technológia gátolja a baktériumok és a mikrobák szaporodását, meghosszabbítva ezzel a betét élettartamát.

A szűrőbetéteket használati hideg víz szűrésére, tisztítására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére.
Élettartamukat jelentősen befolyásolja a víz szennyezettségi foka.
Termékadatok:
Méret: 11 x 2,5" (280 x 64 mm)
          10 x 2"    (274 x 60 mm)
Maximális nyomás: 6 bar
Működési hőmérséklet: 2-42°C
Csatlakozások (be/ki) 1/4" belsőmenet
Élettartam: 3-6 hónap
                 6-12 hónap
Kapacitás: 2,9 l/min

Adatok
Szerelési típus
In-Line betét
Cikkszám
EXCITO-CL-CRT-5
Kiegészítő termékek