TOP termékek

Szállítási mód

Aquafilter EXCITO OSSMO - RO ozmózis víztisztító

Aquafilter EXCITO OSSMO - RO ozmózis víztisztító
Aquafilter EXCITO OSSMO - RO ozmózis víztisztító

4 lépcsős RO fordított ozmózis víztisztító a legújabb TWIST típusú szűrőbetétekkel.

4 lépcsős RO fordított ozmózis víztisztító modern megjelenéssel, kompakt designnal TFC-70F-TW RO membránnal és a legmodernebb, TWIST típusú szűrőbetétekkel felszerelve.
A rendszer TWIST típusú szűrőbetétei könnyen és gyorsan kicserélhetők.
A szűrőbetétek cseréjéhez semmiféle szerszámra vagy eszközre nincs szükség, szaktudást nem igényel.
A magas membrán minőségnek köszönhetően napi kb. 264 liter víz szűrése alkalmas.
0,0001µm-es kicsi mikronméret lehetővé teszi a szennyeződések beleértve a vírusok és baktériumok eltávolítását a vízből.
A rendszer aktív szén visszasózóval felszerelt, amely azon kívül,hogy javítja a víz illatát és ízét, az emberi szervezet számára létfontosságú ásványi anyagokat (mint például kálcium és magnézium) pótol vissza a vízbe.

Bővebben
Gyártó :
Aquafilter
További adatok
88 990 Ft
Részletek

Az EXCITO-OSSMO rendszer felépítése:
1. lépcső: Üledékszűrő - Ez a víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén rostokból készül. Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket 5 mikron felett. Kiszűri a homokot, iszapot, rozsdát, vízben lebegő szilárd anyagokat. Vegyszerálló és megakadályozza a mikroorganizmusok felszaporodását.
2. lépcső: Aktív szénszűrő - aktív szén és speciális közeg keverékéből. Az FCCBL sorozatú víztisztító szűrőbetétek préselt aktív szén blokkból készültek. Az aktív szén blokk megnagyobbított szűrőfelülete mintegy 25%-kal nagyobb az egyéb szűrőbetéteknél. Javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket.
3. lépcső: RO membrán - Kiváló hatékonysággal kiszűri a vízben található szennyeződések 96-99%-át, a vírusokat, baktériumokat, oldott sókat illetve a 0,0001 mikrontól nagyobb méretű illékony szerves vegyületeket is. A 70 GPD membrán naponta kb. 264 liter víz tisztítására képes.
4. lépcső: Aktív szén és visszasózó szűrőbetét - Szűrőbetét aktív szénnel és visszasózó közeggel van töltve. Utószűrőként javítja a víz ízét és illatát, ezen kívül ásványi anyagokat juttat a vízbe.
Az RO rendszeren megtisztított víz a visszasózó egységen áthaladva természetes mikroelemekkel, például kalciummal és magnéziummal dúsul. Ezeket a hasznos ásványi anyagokat és tápanyagokat (miután RO eltávolította) vissza kerülnek a vízbe, így mineralizált, pH-kiegyensúlyozott vizet hoz létre. Ezek a közegek alkalizálják és remineralizálják a vizet, emelve annak pH-ját. Csökkentik a savasságot a szervezetben, és természetes kalcium- és magnéziumionokat termelnek, amelyeket az emberi test képes hasznosítani.

A készlet tartalmazza:
- EXCITO-OSSMO vízszűrő rendszer
- 1.lépcső - üledékszűrő: AIPRO-1M-TW >>
- 2.lépcső - aktív szén szűrő: FCCBL-S-TW >>
- 3.lépcső - RO membrán: TFC-70F-TW
- 4.lépcső - visszasózó patron: FCCM-TW
- Csaptelep: Krómozott fém, modern design - FXFCH17-C
- Csatlakozók
- Bekötő csövek
- 15 literes tartály

A 4 lépcsős víztisztító méretei:
Szélessége: 34,5 cm
Mélysége: 9 cm
Magassága: 40 cm

A 15 literes tartály méretei:
Átmérője: 28 cm
Magassága: 40 cm

A szűrőbetétek élettartama:
1. 5 micronos üledékszűrő AIPRO-1M-TW
     3-6 hónap
2.  Aktív szén szűrőbetét FCCBL-S-TW
     3-6 hónap
3. RO Membran TFC-70F-TW
     24-36 hónap
4. Visszasózó patron FCCM-TW
     6-12 hónap

A RO víztisztító készülékek a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os szűrési hatékonysággal szűrik ki. A tiszta ozmózis víz minősége függ a tisztítandó víz minőségétől: a szennyezettségének mértékétől, a víz hőmérsékletétől és pH értékétől, továbbá a (hálózati) víznyomástól is. RO víztisztító készülékekben a membránszűrő által kiszűrt szennyeződések nagy része (ún. technikai víz formájában) a szennyvízhálózatba öblítődik és csupán néhány százaléknyit gyűjt a membrán magába. Ezáltal, illetve az előszűrők rendszeres karbantartásával (cseréjével) biztosított, hogy a RO víztisztítók membrán szűrője hosszútávon (akár 2-3 évig) hatékonyan "dolgozzon".
A rendszert, szűrőbetéteket használati hideg víz szűrésére, kondicionálására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére.
A szűrőbetétek élettartamát befolyásolja a víz szennyezettségi foka. A szűrőbetétek élettartama a gyártó által javasolt időtartamok.

Adatok
Szűrési technológia
Fordított ozmózis
Elhelyezés
Pult alatti
Cikkszám
EXCITO-OSSMO
Kiegészítő termékek