TOP termékek

Szállítási mód

Aquafilter EXCITO-WAVE 4 lépcsős, ultraszűrős víztisztító

Aquafilter EXCITO-WAVE 4 lépcsős, ultraszűrős víztisztító
Aquafilter EXCITO-WAVE 4 lépcsős, ultraszűrős víztisztító

Aquafilter EXCITO-WAVE 4 lépcsős, ultraszűrős víztisztító

Pult alá beépíthető 4 lépcsős víztisztító rendszer.

A szűrőbetétek úgynevezett Quick-Change rendszerben csatlakoznak, ami azt jelenti,hogy szerszámok nélkül, könnyen cserélhetőek.

A rendszer: 
-kiszűri a vízben lebegő szilárd üledékeket
-csökkenti a víz keménységét és vastartalmát
-az aktív szénnek köszönhetően eltávolítja a vírusok és baktériumok bizonyos fajtáit valamint javítja a víz minőségét, ízét és illatát
-az ultraszűrő segítségével eltávolítja a 0,01 mikron nagyságnál nagyobb részecskéket

Bővebben
Gyártó :
Aquafilter
További adatok
46 400 Ft
Nincs raktáron
Részletek

1.lépcső: AIPRO-1M-TW >> 
Az 1 mikronos 12 x 2,5"-os víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén szálakkal töltött, sorba köthető, külön szűrőházat nem igénylő szűrőbetét.
Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket például a vízben lebegő szilárd anyagokat, homokot, iszapot, rozsdát.

2. lépcső: AISTRO-2-TW >>
A 2,5"-os in-line (soros) víztisztító szűrőbetét két szűrési réteget tartalmaz.
Az első szűrési réteg csökkenti a vas ionok koncentrációját, javítja a víz illatát, ízét és pH értékét. Ezen kívül megszűnteti a víz fémes ízét.
A második szűrési réteg ioncserélő gyantával van töltve. Az ioncserélés során a gyantán átáramló vízben a kalcium és magnézium ionok, nátrium ionokra cserélődnek, csökkentve ezáltal a víz keménységét.

3.lépcső: FCCBL-S-TW >>
Kiváló minőségű, TWIST típusú soros tömbösített aktív szén szűrőbetét. Egy speciális töltőanyag és aktív szén keverékének köszönhetően eltávolítja a vízben levő klórt, szerves anyagokat és bizonyos vegyszereket
Javíta a víz illatát és ízét. Csökkenti a víz keméynségét és a nehézfémek koncentrációját.

4.lépcső: TLCHF-TW >>
2,5 x 12"-os ultraszűrő membrán fehér házban - TWIST típusú csatlakozóval. 0,01 µm-ig eltávolítja az üledékeket, beleértve a legtöbb baktériumot és vírust is. 

A víz ultraszűrése (UF) egy olyan szűrési folyamat, amelynek során az otthoni víznyomás során a vizet féligáteresztő membránján keresztül nyomják be. Az ultraszűrés (UF) eltávolítja a vírusokat, baktériumokat, valamint a szuszpendált részecskéket az ivóvízből. A nagy molekulatömegű részecskék és anyagok nem képesek átjutni a 0,01 mikronos UF membránon, így csak édesvíz és oldott ásványok juthatnak át. Az UF membrán kémiailag ellenáll az oxidánsoknak és a klórnak. Az ultraszűrés (UF) porózus membránt használ a baktériumok és vírusok eltávolítására, miközben megőrzi az ásványi anyagokat. Az UF-rendszer veszteségmentes alternatívája a fordított ozmózisnak, amely a tiszta víz gyorsabb és hatékonyabb előállítását szolgálja. Ezenkívül az üreges rostos UF membránok a hasznos ásványokat is érintetlenül hagyják. Az ACS-7 membránokat hideg ivóvízszűréshez tervezték.

Adatok
Szűrési technológia
Aktív szén, Ultraszűrő
Elhelyezés
Pult alatti
Cikkszám
EXCITO-WAVE
Kiegészítő termékek