TOP termékek

Szállítási mód

Aquafilter RO 5 ozmózis víztisztító - nyomásfokozó pumpával

Aquafilter RO 5 ozmózis víztisztító - nyomásfokozó pumpával
Aquafilter RO 5 ozmózis víztisztító - nyomásfokozó pumpával

Az Aquafilter RO 5 Pump egy 5 lépcsős, fordított ozmózis víztisztító rendszer, nyomásfokozó pumpával - RP55139715.
A kiváló membrán minőségnek köszönhetően naponta akár 280 liter víz tisztítására is alkalmas.
A kicsi mikronméretnek köszönhetően ( 0,0001 mikron) kiszűri a vízben levő szennyeződéseket, beleértve baktériumokat és vírusokat is.
A rendszer tartalmaz egy aktívszén szűrőbetétet is (AICRO), amely javítja a víz ízét, zamatát, illatát.

Bővebben
Gyártó :
Aquafilter
További adatok
117 325 Ft
Részletek

Az RP55139715 rendszer felépítése:
1.lépcső: FCPS5 >> - 5 mikronos üledék szűrőbetét
Ez a víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén rostokból készül.Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket 5 mikron felett. Kiszűri a homokot, iszapot, rozsdát, vízben lebegő szilárd anyagokat. Vegyszerálló és megakadályozza a mikroorganizmusok felszaporodását.
2.lépcső: FCCA >> - GAC granulátumos aktívszén szűrőbetét
Az FCCA szűrőbetét kókuszdió héjból készült aktív szén- és a polipropilén üledékszűrők kombinációja. Az aktív szén réteg javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket. A polipropilén rost réteg pedig eltávolítja az üledékeket azaz a vízben lebegő szilárd anyagokat, homokot, iszapot, rozsdát.
3.lépcső: FCCBL >> - tömbösített/préselt aktív szén szűrőbetét
Az FCCBL sorozatú víztisztító szűrőbetétek préselt aktív szén blokkból készültek. Az aktív szén blokk megnagyobbított szűrőfelülete mintegy 25%-kal nagyobb az egyéb szűrőbetéteknél. Javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket.
4.lépcső: TFC-75F >> - RO membrán
Hatékonyan kiszűri és eltávolítja a 0,0001 mikronnál nagyobb méretű vízben lebegő szilárd anyagokat és a legtöbb baktériumot, vírust.
5.lépcső: AICRO >> - aktívszén szűrőbetét 
SZűrőbetét kókuszhéj aktív szénnel töltve,mely javítja a víz ízét és illatát. Ezen kívül eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket.

A készlet tartalma:
- Nyomásfokozó pumpa - M1207515
- Csaptelep FXFCH5 
- Bekötő idom csatlakoztatás a sarokszelepre: 3/8" vagy 1/2" méretben- a csomagban mindkettő található
- 12 literes tartály a tisztított víz számára
- Bekötő csövek
- Teflon szalag a szereléshez
- Szűrőház kulcs 

Az 5 lépcsős víztisztító méretei:
Szélessége: 40 cm
Mélysége: 15 cm
Magassága: 45 cm

A 12 literes tartály méretei:
Átmérője: 24 cm
Magassága: 35 cm

A szűrőbetétek élettartama:
1. 5 micronos üledékszűrő FCPS5
     3-6 hónap
2. GAC granulátumos aktív szén FCCA 
     3-6 hónap
3. Tömbösített aktívszén FCCBL 
     3-6 hónap
4. RO Membran TFC-75F 
     24-36 hónap
5. Utó aktívszén szűrőbetét AICRO 
     6-12 hónap

Az RO víztisztító készülékek a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os szűrési hatékonysággal szűrik ki. A tiszta ozmózis víz minősége függ a tisztítandó víz minőségétől: a szennyezettségének mértékétől, a víz hőmérsékletétől és pH értékétől, továbbá a (hálózati) víznyomástól is. RO víztisztító készülékekben a membránszűrő által kiszűrt szennyeződések nagy része (ún. technikai víz formájában) a szennyvízhálózatba öblítődik és csupán néhány százaléknyit gyűjt a membrán magába. Ezáltal, illetve az előszűrők rendszeres karbantartásával (cseréjével) biztosított, hogy a RO víztisztítók membrán szűrője hosszútávon (akár 2-3 évig) hatékonyan "dolgozzon".
A rendszert, szűrőbetéteket használati hideg víz szűrésére, kondicionálására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére.
A szűrőbetétek élettartamát befolyásolja a víz szennyezettségi foka. A szűrőbetétek élettartama a gyártó által javasolt időtartamok.

Adatok
Szűrési technológia
Fordított ozmózis
Elhelyezés
Pult alatti
Cikkszám
RP55139715
Kiegészítő termékek