TOP termékek

Szállítási mód

Aquafilter RO 7 Plusz ozmózis víztisztító - dupla csappal

Aquafilter RO 7  Plusz ozmózis víztisztító - dupla csappal
Aquafilter RO 7 Plusz ozmózis víztisztító - dupla csappal

Aquafilter RO 7 Plusz egy 7 lépcsős, fordított ozmózis víztisztító rendszer, visszasózóval, ionizáló betéttel és dupla csappal.

plusz jelzés a dupla csapra utal, illetve a robosztusabb, erősebb  konzolra valamint a nagyobb tiszta víz tartályra.
Az úgynevezett dupla csap lehetővé teszi, hogy a vízszűrő rendszerből két féle vizet tudjunk kiengedni. Egyik ágán visszasózott és energetizált vizet, másik ágán pedig a visszasózó és energetizáló patron kihagyásával tudunk vizet vételezni.
A klasszikus 5 lépcsős víztisztító a visszasózó betét mellett tartalmaz egy 7. szűrőbetétet is. Egy negatív ion töltettel rendelkező energetizáló in-line betétet.
A kicsi mikronméretnek köszönhetően ( 0,0001 mikron) kiszűri a vízben levő szinte összes szennyeződést, beleértve baktériumokat és vírusokat is.
A rendszer tartalmaz aktívszén utó szűrőbetétet is (AICRO), amely javítja a víz ízét, zamatát, illatát, egy AIMRO visszasózó egységet is, amely az ásványi anyagok - mint pl kálcium, magnézium - vízbe való visszajuttatását végzi, majd a 7. szűrő az energetizáló betét.

Bővebben
Gyártó :
Aquafilter
További adatok
104 570 Ft
Részletek

Az RX75259516 rendszer felépítése:
1.lépcső: FCPS5 >> - 5 mikronos üledék szűrőbetét
Ez a víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén rostokból készül.Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket 5 mikron felett. Kiszűri a homokot, iszapot, rozsdát, vízben lebegő szilárd anyagokat. Vegyszerálló és megakadályozza a mikroorganizmusok felszaporodását.
2.lépcső: FCCA >> - GAC granulátumos aktívszén szűrőbetét
Az FCCA szűrőbetét kókuszdió héjból készült aktív szén- és a polipropilén üledékszűrők kombinációja. Az aktív szén réteg javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket. A polipropilén rost réteg pedig eltávolítja az üledékeket azaz a vízben lebegő szilárd anyagokat, homokot, iszapot, rozsdát.
3.lépcső: FCCBL >> - tömbösített/préselt aktív szén szűrőbetét
Az FCCBL sorozatú víztisztító szűrőbetétek préselt aktív szén blokkból készültek. Az aktív szén blokk megnagyobbított szűrőfelülete mintegy 25%-kal nagyobb az egyéb szűrőbetéteknél. Javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket.
4.lépcső: TFC-75F >> - RO membrán
Kiváló hatékonysággal kiszűri a vízben található szennyeződések 96-99%-át, a vírusokat, baktériumokat, oldott sókat illetve a 0,0001 mikrontól nagyobb méretű illékony szerves vegyületeket is. A 75 GPD membrán naponta kb. 280 liter víz tisztítására képes.
5.lépcső: AICRO >> - aktívszén szűrőbetét
Szűrőbetét kókuszhéj aktív szénnel töltve,mely javítja a víz ízét és illatát. Ezen kívül eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket.
6.lépcső: AIMRO >> - visszasózó egység 
Feladata az ásványi anyagok (kálcium, magnézium) visszapótlása.
Az RO rendszeren megtisztított víz a visszasózó egységen áthaladva természetes mikroelemekkel, például kalciummal és magnéziummal dúsul. Ezeket a hasznos ásványi anyagokat és tápanyagokat (miután RO eltávolította) vissza kerülnek a vízbe, így mineralizált, pH-kiegyensúlyozott vizet hoz létre. Ezek a közegek alkalizálják és remineralizálják a vizet, emelve annak pH-ját. Csökkentik a savasságot a szervezetben, és természetes kalcium- és magnéziumionokat termelnek, amelyeket az emberi test képes hasznosítani.
7.lépcső: AIFIR2000 >> - energetizáló egység
Az ionizált víz jótékonyan hat az emberi testre és pozitívan befolyásol számos élettani folyamatot.
A negatív ionok részt vesznek a tisztító folyamatokban, szabad gyököket semlegesítenek, növelik az élő sejtek oxigénmegkötő képességét, továbbá szerepet játszanak az agy szerotonin szintjének szabályozásában, amely az ingerülettovábbító rendszer fontos alkotóeleme
Ennek zavarai összefüggésben állnak a különböző szorongásos betegségekkel.

A készlet tartalma:
- 7 lépcsős vízszűrő rendszer a szűrőbetétekkel együtt
- 1 db 15 literes tartály a tisztított víznek
- 1 db dupla tiszta víz csap - kétféle vízvételhez
- 2 db szűrőház kulcs
- 1/4" -os csövek a vízszűrő bekötéséhez
- Szerelvények a bekötéshez

A 7 lépcsős víztisztító méretei:
Szélessége: 40 cm
Mélysége: 15 cm
Magassága: 50 cm

A 15 literes tartály méretei:
Átmérője: 28 cm
Magassága: 38,5 cm

A szűrőbetétek élettartama:
1. 5 micronos üledékszűrő FCPS5
     3-6 hónap
2. GAC granulátumos aktív szén FCCA
     3-6 hónap
3. Tömbösített aktívszén FCCBL
     3-6 hónap
4. RO Membran TFC-75F
     24-36 hónap
5. Utó aktívszén szűrőbetét AICRO
     6-12 hónap
6. Visszasózó egység AIMRO
     6-12 hónap
7. Energetizáló-negatív ion töltet AIFIR2000
     6-12 hónap

A RO víztisztító készülékek a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os szűrési hatékonysággal szűrik ki. A tiszta ozmózis víz minősége függ a tisztítandó víz minőségétől: a szennyezettségének mértékétől, a víz hőmérsékletétől és pH értékétől, továbbá a (hálózati) víznyomástól is. RO víztisztító készülékekben a membránszűrő által kiszűrt szennyeződések nagy része (ún. technikai víz formájában) a szennyvízhálózatba öblítődik és csupán néhány százaléknyit gyűjt a membrán magába. Ezáltal, illetve az előszűrők rendszeres karbantartásával (cseréjével) biztosított, hogy a RO víztisztítók membrán szűrője hosszútávon (akár 2-3 évig) hatékonyan "dolgozzon".
A rendszert, szűrőbetéteket használati hideg víz szűrésére, kondicionálására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére.
A szűrőbetétek élettartamát befolyásolja a víz szennyezettségi foka. A szűrőbetétek élettartama a gyártó által javasolt időtartamok.

Adatok
Szűrési technológia
Fordított ozmózis
Elhelyezés
Pult alatti
Cikkszám
RX75259516
Kiegészítő termékek