TOP termékek

Szállítási mód

Aquafilter víztisztító aktív szén betéttel

Aquafilter víztisztító aktív szén betéttel
Aquafilter víztisztító aktív szén betéttel

Az FP3-2 egy ásványi anyagot megtartó víztisztító berendezés.

Bővebben
Gyártó :
Aquafilter
További adatok
27 290 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A készletben található szűrőbetétek:
1 db FCPS20 >> - ez a víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén rostokból készül, az ívóviz első szűrési szakaszához. Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket 20 mikron felett (homok, iszap, rozsda, lebegő szilárd anyagok), vegyszerálló és megakadályozza a mikroorganizmusok felszaporodását.
1 db FCCBL >> víztisztító szűrőbetétek aktív szén blokkból készültek. Az aktív szén blokk megnagyobbított szűrőfelülete mintegy 25%-kal nagyobb az egyéb szűrőbetéteknél. Javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket. Ezeket a szűrőbetéteket hideg vízre tervezték. Annak érdekében, hogy a szűrőbetét a lehető legtovább üzemképes maradjon, a víz előszűrést igényel az FCPS, FCPP vagy FCCEL sorozatú üledékszűrők egyikével.
1 db FCPS5 >> - ez a víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén rostokból készül.Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket 5 mikron felett (homok, iszap, rozsda, lebegő szilárd anyagok), vegyszerálló és megakadályozza a mikroorganizmusok felszaporodását.

A szűrőbetét használati hideg víz szűrésére, tisztítására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére és élettartama függ a víz szennyezettségétől.

A készlet tartalma:
1 db SEWBV1414 1/4"-os golyóscsap
1 db FT06 1/2"-os karmantyú
1 db FXWR1-BL szűrőház kulcs
1 db FXFCH5 pultra szerelhető csaptelep
1 db FCCBL aktív szén szűrőbetét
1 db FCPS5 5 mikronos polipropilén szűrő
1 db FCPS20 20 mikronos polipropilén szűrő
1 db teflon szerelőszalag
PE cső a bekötéshez

Adatok
Szűrési technológia
Aktív szén
Elhelyezés
Pult alatti
Cikkszám
FP3-2
Kiegészítő termékek