TOP termékek

Szállítási mód

CleanPure RO105 RO víztisztító

CleanPure RO105 RO víztisztító
CleanPure RO105 RO víztisztító

A CleanPure CP-105 háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés, klasszikus (hagyományos, egyben legelterjedtebb) kivitelben. "Klasszik" kivitel a legnépszerűbb RO víztisztító!

 

A Fordított ozmózis (RO) rendszerű víztisztító eltávolítja a vízből: a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, stb.), a vízkövet, a klórt és származékait, a vegyszereket, nehézfémeket, nitrátokat, az arzént, a hormonokat és gyógyszerszármazékokat, a vírusokat és baktériumokat, radioaktív részecskéket; röviden: az élő szervezetre káros, összes idegen anyagot.

Bővebben
Gyártó :
CleanPure
További adatok
72 290 Ft
Részletek

A RO víztisztító készülékek a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os szűrési hatékonysággal szűrik ki. A tiszta ozmózis víz minősége függ a tisztítandó víz minőségétől: a szennyezettségének mértékétől, a víz hőmérsékletétől és pH értékétől, továbbá a (hálózati) víznyomástól is. RO víztisztító készülékekben a membránszűrő által kiszűrt szennyeződések nagy része (ún. technikai víz formájában) a szennyvízhálózatba öblítődik és csupán néhány százaléknyit gyűjt a membrán magába. Ezáltal, illetve az előszűrők rendszeres karbantartásával (cseréjével) biztosított, hogy a RO víztisztítók membrán szűrője hosszútávon (akár 2-3 évig) hatékonyan "dolgozzon". A fordított ozmózis (RO) technológia végzi el a leghatékonyabb szűrést a víztisztítási technológiák közül!

A CleanPure CP-105 háztartási RO víztisztító standard jellemzői:

A tisztítórész 5 lépcsője

1. lépcső/ 5 mikronos polipropilén előszűrő(10", dupla O-gyűrűs, átlátszó -UV-szűrős- szűrőházban)
2. lépcső/ aktívszén (GAC) előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőházban)
3. lépcső/ 1 mikronos polipropilén előszűrő(10", dupla O-gyűrűs szűrőházban)
4. lépcső/ RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 50 GPD=Gallon/Nap)
5. lépcső/ aktívszén utószűrő (kopakt, In-Line, belsőmenets)

A CleanPure CP-105 5 lépcsős tisztítórész tartókonzolja fémből(!) készül, a stabil rögzítés végett.
A tartály: 12 literes, anyaga fém (rozsdamentes acél), belül polipropilén bevonattal (NSF és CE minősítések).

A CleanPure CP-105 háztartási RO víztisztító méretei:
Az 5 lépcsős tisztító rész
magassága: 45 cm
hosszúsága: 37 cm
szélessége: 20 cm

A 12 literes tartály
magassága: 43 cm
átmérője: 28 cm

Megengedett hálózati víznyomás:
3-7 bar. (Ha önnél ennél alacsonyabb a hálózati víznyomás értéke, akkor a PurePro RO-105P, nyomásfokozóval ellátott RO víztisztító berendezést javasoljuk választani.)

Kapacitás:
120-200 liter/nap (a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően).

A tisztavíz csaptelep: FC101FU (kerámiabetétes, krómozott fém, modern).
A CleanPure CP-105 háztartási RO víztisztító tömege összesen: 12 kg.

Garanciák:
2 év teljeskörű és 10 év vízminőség* garanciával árusítjuk a víztisztító berendezést. (* Azt jelenti, hogy amennyiben a víztisztító berendezésbe 700 mg/liter, vagy az alatti oldott anyag tartalmú víz áramlik be, akkor garantáljuk, hogy a tiszta víz oldott anyagtartalma 100 mg/liter alatt lesz, ami már kifejezetten segíti testünk méregtelenítését.)
A CleanPure CP-105 háztartási RO víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza: 1 db 5 lépcsős tisztító rész szűrőbetétekkel, 1 db tartály, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges szerelékek (lásd képen) és 1 db szűrőház kulcs, továbbá részletes, magyar nyelvű Gépkönyv. (Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!)

FONTOS:
a RO víztisztító nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére. Olyan vízre alkalmazható, amely a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően került bevizsgálásra és ivóvíz felhasználási célra engedélyezve.

Beszerelés:

A víztisztító berendezésre saját beszerelés esetén is a fent közölt garanciák az érvényesek, a Gépkönyv beszerelési útmutatója lépésről-lépésre segítséget nyújt hozzá.

Karbantartás:

A háztartási RO víztisztító berendezés hosszú távú hatékony és megfelelő működéséhez, továbbá a fent megjelölt garanciák érvényesüléséhez rendszeres karbantartásra van szükség.
Ez áll egyrészt az alábbi időközönként történő szűrőcserék elvégzéséből:

az első 3 és 1 utolsó szűrőbetétjét: 6 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 12 havonta (kisebb felhasználás esetén). 

A vízszűrők esetében a paramétek, adatok és a szűrési hatékonyságot részletező leírások minden esetben a gyártó által megadott adatokat tartalmazzák. A szűrőbetétek cseréjére vonatkozó időtartamok mindig a gyártó által megadott JAVASOLT értékek.

Fordított ozmózis technológiával működő berendezés esetén - ammennyiben ásványianyagban gazdag vizet szeretnél - válassz a készülékhez AIMRO visszasózó egységet. E nélkül a fordított ozmózis berendezés lágy vizet fog előállítani, melynek ízét sokan kesernyésnek érzik.

Adatok
Szűrési technológia
Fordított ozmózis
Elhelyezés
Pult alatti
Cikkszám
CP105