TOP termékek

Szállítási mód

Geyser BIO szűrőbetét szett univerzális vízhez - 311/312

Geyser BIO szűrőbetét szett univerzális vízhez - 311/312
Geyser BIO szűrőbetét szett univerzális vízhez - 311/312

Szűrőbetét szett a Geyser Bio-311 víztisztítóhoz >>

1. Az üledékszűrő PP 5 - 10SL - eltávolítja az 5 mikron méretű oldhatatlan részecskéket (rozsda, homok, algák, szuszpenziók)
2. Aragon-S-BIO - 
Aragon anyagon és ioncserélő gyantán alapuló kompozit anyag, amely jelentősen csökkenti a víz keménységét és eltávolítja  baktériumok és vírusok közel 100%-át.
3. MMB 10SL - kiváló minőségű szénszálból készült prémium szűrőbetét, amely nagy abszorpciós felülettel rendelkezik.Hatékonyan megtisztítja a vizet a szabad klórtól, a szerves klórvegyületektől.Megszünteti a kellemetlen szagokat és idegen ízeket.Az ezüst hozzáadása bakteriosztatikus hatást biztosít.
A szűrő betétek cseréje egy 3-4 fős család számára, átlagosan évente egyszer szükséges.
A szűrőbetétek cseréje átlagosan maximum 12 havonta szükséges.

Bővebben
Gyártó :
Geyser
További adatok
29 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Érdekesség: Az ARAGON-t sikeresen alkalmazták a csernobili baleset utáni szennyezésnek kitett régiók vízkezelésére.

A Geyser egy vízszűrőket gyártó és fejlesztő oroszországi vállalat.
Az oroszországi háztartási szűrők és vízkezelő berendezések piacvezetője, 1986-ban kezdte meg a szűrők gyártását Szentpéterváron.
Azóta több millió háztartás kapott tisztított, egészségbarát vizet a Geyser tudósai által kifejlesztett egyedi technológiáknak köszönhetően.
A Geyser vízszűrők sikerének egyik kulcsa az ARAGON egyedi szűrőanyag.
A Geyser eredményeit több mint 20 szabadalom, és számos független tudományos teszt bizonyítja.
A Geyser egy dinamikusan fejlődő kutatási és termelési üzem, nagy múltú történelemmel és hagyományokkal. Vezető helyet foglal el a vízkezelő iparban: az egyszerű vízszűrőktől az ipari vízkezelő rendszerekig.
A társaság évente több ezer kutatási és fejlesztési tevékenységet hajt végre, és a szakemberek folyamatosan új típusú termékeket fejlesztenek, ezzel magas szintű víztisztítást és költséghatékony megoldásokat kínálnak ügyfeleik számára.
Összességében a Geyser vállalat vízkezelő és víztisztító szűrőit több, mint 20 országban árusítják.
A Geyser szűrők naponta több mint 100 millió liter vizet tisztítana meg, a világon több mint 22 millió ember használja a Geyser vízszűrőket naponta.

A vízszűrők esetében a paramétek, adatok és a szűrési hatékonyságot részletező leírások minden esetben a gyártó által megadott adatokat tartalmazzák. A szűrőbetétek cseréjére vonatkozó időtartamok mindig a gyártó által megadott JAVASOLT értékek.

Adatok
Szerelési típus
Belső betét
Cikkszám
50037
Kiegészítő termékek