TOP termékek

Szállítási mód

Geyser MAX kemény vízhez szűrőbetét szett

Geyser MAX kemény vízhez szűrőbetét szett
Geyser MAX kemény vízhez szűrőbetét szett
Geyser MAX kemény vízhez szűrőbetét szett
Geyser MAX kemény vízhez szűrőbetét szett
Geyser MAX kemény vízhez szűrőbetét szett
Gyártó :
Geyser
További adatok
28 480 Ft
Részletek

A szett a következő szűrőbetéteket tartalmazza:
1. AquaSoft - 10SL - eltávolítja a víz keménységét okozó sókat. A szűrőközeg az élelmiszeripari ioncserélő gyanták speciális keveréke. Az élettartama végéig a legmagasabb kapacitással tudja a vizet kezelni.
2. Aragon MAX - egy egyedülálló szűrőbetét a víz tisztítására. A speciális ioncserélő gyanták és az Aragon anyag különleges szerkezetének ksözönhetően a szűrőbetét teljes élettartama, azaz 1 év alatt végig magas minőségben és hatékonyan kezeli a vizet.
3. A CBC Ag (ezüstözött, tömbös aktív szén) -  kókuszhéjból készült aktívszén szűrőbetét. Hatékonyan eltávolítja a szerves és a klórozott szerves szennyeződéseket, a klórt. Szagsemlegesít és javítja a víz ízét és illatát. Az ezüst tartalmának ksözönhetően teljes élettartama alatt bakteriosztatikus hatása van.
A szűrő cseréje egy 3-4 fős család számára, átlagosan évente egyszer szükséges, a szűrőbetétek cseréje átlagosan maximum 12 havonta szükséges.
Szűrési kapacitás: akár 12000 liter

Érdekesség: Az ARAGON-t sikeresen alkalmazták a csernobili baleset utáni szennyezésnek kitett régiók vízkezelésére.
A Geyser egy vízszűrőket gyártó és fejlesztő oroszországi vállalat.
Az oroszországi háztartási szűrők és vízkezelő berendezések piacvezetője, 1986-ban kezdte meg a szűrők gyártását Szentpéterváron.
Azóta több millió háztartás kapott tisztított, egészségbarát vizet a Geyser tudósai által kifejlesztett egyedi technológiáknak köszönhetően.
A Geyser vízszűrők sikerének egyik kulcsa az ARAGON egyedi szűrőanyag.
A Geyser eredményeit több mint 20 szabadalom, és számos független tudományos teszt bizonyítja.
A Geyser egy dinamikusan fejlődő kutatási és termelési üzem, nagy múltú történelemmel és hagyományokkal. Vezető helyet foglal el a vízkezelő iparban: az egyszerű vízszűrőktől az ipari vízkezelő rendszerekig.
A társaság évente több ezer kutatási és fejlesztési tevékenységet hajt végre, és a szakemberek folyamatosan új típusú termékeket fejlesztenek, ezzel magas szintű víztisztítást és költséghatékony megoldásokat kínálnak ügyfeleik számára.
Összességében a Geyser vállalat vízkezelő és víztisztító szűrőit több, mint 20 országban árusítják.
A Geyser szűrők naponta több mint 100 millió liter vizet tisztítana meg, a világon több mint 22 millió ember használja a Geyser vízszűrőket naponta.
A vízszűrők esetében a paramétek, adatok és a szűrési hatékonyságot részletező leírások minden esetben a gyártó által megadott adatokat tartalmazzák. A szűrőbetétek cseréjére vonatkozó időtartamok mindig a gyártó által megadott JAVASOLT értékek.

Adatok
Szerelési típus
Belső betét
Cikkszám
50091
Kiegészítő termékek