TOP termékek

Szállítási mód

Geyser Smart víztisztító - 10 000 L

Geyser Smart víztisztító  - 10 000 L
Geyser Smart víztisztító  - 10 000 L
Geyser Smart víztisztító  - 10 000 L
Geyser Smart víztisztító  - 10 000 L
Geyser Smart víztisztító  - 10 000 L
Geyser Smart víztisztító  - 10 000 L
Geyser Smart víztisztító  - 10 000 L
Geyser Smart víztisztító  - 10 000 L
Geyser Smart víztisztító  - 10 000 L
Geyser Smart víztisztító  - 10 000 L
Geyser Smart víztisztító - 10 000 L

A GEYSER különleges technológiája tökéletes vízminőséget biztosít otthonának.A GEYSER SMART SZŰRŐK KIS MÉRETŰEK - egy ergonomikus rendszer -így kevesebb helyet foglal el a mosogató alatt.Rögzítése és a szűrők cseréje egyszerű.A GEYSER SMART rendszer hatékony teljesítményét az egyes szűrési szakaszok kimagasló eredményei biztosítják. A rendszer ezt a hatékony víztisztítást biztosítja a teljes élettartam alatt.A GEYSER által fejlesztett egyedi Aragon és Catalon szűrők eltávolítják az összes nem kívánatos szennyeződést, és a kemény vizet még lágyítják is.Az ARAGON szűrő, amely a GEYSER szabadalma, három szűrési módszert egyesít: mechanikai, szorpciós és ioncserélő.Az Aragon patron előnye a teljes biztonság: a bonyolult szűrőanyag labirintus szerkezete visszafordíthatatlanul befogja az összes szennyeződést.(antidischarge)

Bővebben
Gyártó :
Geyser
További adatok
39 900 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Önjelző: csökken a tiszta víz áramlása ez figyelmeztet arra, hogy a patron hasznos élettartama lejárt.
Aktív ezüst van beépítve a patronba, ez biztosítja bakteriosztatikus hatást.
Vízlágyítás: a szűréssel egy időben szintén az ARAGON szűrőnek köszönhetőA CATALON, amely szintén a GEYSER szabadalma, egy új generációs szorbens, amely eltávolítja a nehézfémeket, szerves vegyületeket, és szintén bakteriosztatikus hatást biztosít az ezüst ionok segítségével.Így a GEYSER SMART rendszer eltávolítja a klór, vas,rozsda,nehézfémek, nitrátok, peszticidek(növényvédő szer), szuszpendált szilárd anyagok, túlzott keménységű sók

SZŰRŐANYAGOK ÉS SZŰRŐK:
A GEYSER SMART kompakt szűrőberendezés vízkezelési módszere:mechanikai szűrés, ioncsere, szorpció.
ARAGON szűrő: egy mikroporózus ioncserélő polimer. Eltávolítja a káros szennyeződéseket, pl.: kemény sók, vas, mangán, nehézfémek, klór, szilárd részecskék, baktériumok, szerves vegyületek/vírusok.
CARBON Ag szűrő: többkomponensű szén-szorbenseken és a szénhidrogéneken alapuló közeg és ioncserélő anyag. Eltávolítja az oldott anyagokat, pl.: vas, nehézfémek, klór és szerves szennyeződések. Ezüstöt tartalmaz.
POSTCARBON Ag szűrő: kiváló minőségű kókusz-szén és a katalon anyag,amely a maradék klór és szerves klór-szennyeződések eltávolítását biztosítja a vízből.

GEYSER SMART Universal
szűrő: Carbon Ag
szűrő: Aragon
szűrő: Postcarbon Ag
Javasolt szűrőbetétcsere: 12 havonta

1-2-3. szűrőbetét szettben kapható >> 50094

Érdekesség: Az ARAGON-t sikeresen alkalmazták a csernobili baleset utáni szennyezésnek kitett régiók vízkezelésére.
A Geyser egy vízszűrőket gyártó és fejlesztő oroszországi vállalat.
Az oroszországi háztartási szűrők és vízkezelő berendezések piacvezetője, 1986-ban kezdte meg a szűrők gyártását Szentpéterváron.
Azóta több millió háztartás kapott tisztított, egészségbarát vizet a Geyser tudósai által kifejlesztett egyedi technológiáknak köszönhetően.
A Geyser vízszűrők sikerének egyik kulcsa az ARAGON egyedi szűrőanyag.
A Geyser eredményeit több mint 20 szabadalom, és számos független tudományos teszt bizonyítja.
A Geyser egy dinamikusan fejlődő kutatási és termelési üzem, nagy múltú történelemmel és hagyományokkal. Vezető helyet foglal el a vízkezelő iparban: az egyszerű vízszűrőktől az ipari vízkezelő rendszerekig.
A társaság évente több ezer kutatási és fejlesztési tevékenységet hajt végre, és a szakemberek folyamatosan új típusú termékeket fejlesztenek, ezzel magas szintű víztisztítást és költséghatékony megoldásokat kínálnak ügyfeleik számára.
Összességében a Geyser vállalat vízkezelő és víztisztító szűrőit több, mint 20 országban árusítják.
A Geyser szűrők naponta több mint 100 millió liter vizet tisztítana meg, a világon több mint 22 millió ember használja a Geyser vízszűrőket naponta.
A vízszűrők esetében a paramétek, adatok és a szűrési hatékonyságot részletező leírások minden esetben a gyártó által megadott adatokat tartalmazzák.
A szűrőbetétek cseréjére vonatkozó időtartamok mindig a gyártó által megadott JAVASOLT értékek.

Adatok
Elhelyezés
Pult alatti
Cikkszám
11048-i
Kiegészítő termékek