TOP termékek

Szállítási mód

Microfilter M9-4SH RO víztisztító

Microfilter M9-4SH RO víztisztító
Microfilter M9-4SH RO víztisztító
Microfilter M9-4SH RO víztisztító
Microfilter M9-4SH RO víztisztító
Microfilter M9-4SH RO víztisztító

A MICROFILTER egy olyan márka, melyben már 20 éve bíznak olyan cégek, mint a Samsung vagy az LG, így ha nem akarsz zsákbamacskát egy MICROFILTER berendezés ideális választás számodra.

A szűrőházakba épített szűrők, ún. kompakt+QUICK CHANGE (QC) szűrőegységek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül és 1 lépésben megoldható, így -a gyors és egyszerű szűrőcserének köszönhetően- rendkívül praktikus.

 A Fordított ozmózis (RO) rendszerű víztisztító eltávolítja a vízből: a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, stb.), a vízkövet, a klórt és származékait, a vegyszereket, nehézfémeket, nitrátokat, az arzént, a hormonokat és gyógyszerszármazékokat, a vírusokat és baktériumokat, radioaktív részecskéket; röviden: az élő szervezetre káros, összes idegen anyagot.

 A RO víztisztító készülékek a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os (átlag) szűrési hatékonysággal szűrik ki. A tiszta ozmózis víz minősége függ a tisztítandó víz minőségétől: a szennyezettségének mértékétől, a víz hőmérsékletétől és pH értékétől, továbbá a (hálózati) víznyomástól is. RO víztisztító készülékekben a membránszűrő által kiszűrt szennyeződések nagy része (ún. technikai víz formájában) a szennyvízhálózatba öblítődik és csupán néhány százaléknyit gyűjt a membrán magába. Ezáltal, illetve az előszűrők rendszeres karbantartásával (cseréjével) biztosított, hogy a RO víztisztítók membrán szűrője hosszútávon (akár 2-3 évig) hatékonyan "dolgozzon". A fordított ozmózis (RO) technológia végzi el a leghatékonyabb szűrést a víztisztítási technológiák közül!

Bővebben
Gyártó :
Microfilter
További adatok
99 670 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Elhelyezés / kivitel:
A MICROFILTER M9-4SH RO vízszűrő konyhapult alá, vagy falra szerelhető. A vízszűrőhöz tartozó csaptelepet a fő csaptelep mellé kell felhelyezni.


Beszerelés: 
A csomag minden alkatrészt tartalmaz, ami a beszereléshez szükséges. A Gépkönyv részletes leírást és ábrát tartalmaz ezzel kapcsolatban.

 

Karbantartás:
A MICROFILTER M9-4SH RO vízszűrő nem igényel speciális karbantartást, csupán az előírt időben a szűrőbetéteket szükséges cserélni. Ezt bárki elvégezheti, nem igényel szakembert és semmilyen szerszámot.

 

A csomag tartalma: 

1 db vízszűrő és a hozzátartozó szűrőbetétek

1 db krómozott csaptelep

1 db vízcső

1 db 3/8"-os T csatlakozó a sarokszelepre történő csatlakozáshoz

Szükséges tömítések

 

Amit a gyártóról tudni kell 

A MICROFILTER egy két évtizedes múltra visszatekintő vízszűrő gyártó. Ezalatt az idő alatt létrehoztak egy olyan minőségbiztosítási rendszert, mely gyakorlatilag hibamentes gyártást tesz lehetővé. Többek között a Samsungnak és az LG-nek is gyártanak egyedi vízszűrőket. De ezen kívül több nemzetközi céget is az ügyfeleik között tudhatnak. Egyedi vízszűrőket gyártanak például a szintén vízszűrő gyártó cégnek, az Aquaphornak. (Melyet egyébként mi is forgalmazunk.)

  

További információk: 

Gyártó: Microfilter Co., Ltd. - Alapítva: 1996

Származási hely: Dél-Korea (Akárcsak a Samsung)

Garancia: 24 hónap + 36 hónap

  

A kiterjesztett garancia feltételeiről ide kattintva tájékozódhatsz.

A vízszűrők esetében a paramétek, adatok és a szűrési hatékonyságot részletező leírások minden esetben a gyártó által megadott adatokat tartalmazzák. A szűrőbetétek cseréjére vonatkozó időtartamok mindig a gyártó által megadott JAVASOLT értékek.

 

Fordított ozmózis technológiával működő berendezés esetén - ammennyiben ásványianyagban gazdag vizet szeretnél - válassz a készülékhez AIMRO visszasózó egységet. E nélkül a fordított ozmózis berendezés lágy vizet fog előállítani, melynek ízét sokan kesernyésnek érzik.

 

Adatok
Elhelyezés
Pult alatti
Cikkszám
M9-4SH-RO-13