TOP termékek

Szállítási mód

Microfilter RO ozmózis víztisztító visszasózóval- M9-4SH

Microfilter RO ozmózis víztisztító visszasózóval- M9-4SH
Microfilter RO ozmózis víztisztító visszasózóval- M9-4SH
Microfilter RO ozmózis víztisztító visszasózóval- M9-4SH
Microfilter RO ozmózis víztisztító visszasózóval- M9-4SH
Microfilter RO ozmózis víztisztító visszasózóval- M9-4SH

A MICROFILTER egy olyan márka, melyben már 20 éve bíznak olyan cégek, mint a Samsung vagy az LG, így ha nem akarsz zsákbamacskát egy MICROFILTER berendezés ideális választás számodra.

A szűrőházakba épített szűrők, ún. kompakt+QUICK CHANGE (QC) szűrők. Az ilyen szűrőegységek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül és egy lépésben megoldhatók, így a gyors és egyszerű szűrőcserének köszönhetően rendkívül praktikusak.

A Fordított ozmózis (RO) rendszerű víztisztító eltávolítja a vízből: a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, stb.), a vízkövet, a klórt és származékait, a vegyszereket, nehézfémeket, nitrátokat, az arzént, a hormonokat és gyógyszerszármazékokat, a vírusokat és baktériumokat, radioaktív részecskéket; röviden: az élő szervezetre káros, összes idegen anyagot.

Bővebben
Gyártó :
Microfilter
További adatok
102 900 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A kompakt RO rendszer 5 lépcsős felépítése:
1. lépcső: Előszűrő, úgynevezett üledékszűrő. Ez a szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén rostokból készül, kiválóan szűri a vízben található üledékeket. Kiszűri a homokot, iszapot, rozsdát, vízben lebegő szilárd anyagokat. Vegyszerálló és megakadályozza a mikroorganizmusok felszaporodását.
2. lépcső: Aktív szén szűrőbetét. Az aktív szén- és a polipropilén üledékszűrők kombinációja. Az aktív szén réteg javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket. A polipropilén rost réteg pedig eltávolítja az esetlegesen maradt üledékeket azaz a vízben lebegő szilárd anyagokat, homokot, iszapot, rozsdát.
3. lépcső: TFC RO 50 GPD membrán >>. Az RO rendszerek legfőbb szűrője az RO membrán. Hatékonyan kiszűri és eltávolítja a 0,0001 mikronnál nagyobb méretű vízben lebegő szilárd anyagokat, baktériumot, vírusokat, nehéz fémeket. 
4. lépcső: Aktív szén útószűrőbetét. Az útószűrő aktív szén szűrőrőbetét tovább javítja a víz ízét és illatát, kíváló minőségű tiszta vizet biztosítva.
5. lépcső: Visszasózó egység. A visszasózó egység kalciumot és magnéziumot juttat a tisztított vízbe, melyek fontos ásványi anyagai a szervezetnek.

A RO víztisztító készülékek a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os (átlag) szűrési hatékonysággal szűrik ki. A tiszta ozmózis víz minősége függ a tisztítandó víz minőségétől: a szennyezettségének mértékétől, a víz hőmérsékletétől és pH értékétől, továbbá a (hálózati) víznyomástól is. RO víztisztító készülékekben a membránszűrő által kiszűrt szennyeződések egy része (ún. technikai víz formájában) a szennyvízhálózatba öblítődik és csupán néhány százaléknyit gyűjt a membrán magába. Ezáltal, illetve az előszűrők rendszeres karbantartásával (cseréjével) biztosított, hogy a RO víztisztítók membrán szűrője hosszútávon (akár 2-3 évig) hatékonyan "dolgozzon". A fordított ozmózis (RO) technológia végzi el a leghatékonyabb szűrést a víztisztítási technológiák közül!

Elhelyezés / kivitel:
A MICROFILTER M9-4SH RO vízszűrő konyhapult alá, vagy falra szerelhető. A vízszűrőhöz tartozó csaptelepet a fő csaptelep mellé kell felhelyezni.

Beszerelés: 
A csomag minden alkatrészt tartalmaz, ami a beszereléshez szükséges. A Gépkönyv részletes leírást és ábrát tartalmaz ezzel kapcsolatban.

Karbantartás:
A MICROFILTER M9-4SH RO vízszűrő nem igényel speciális karbantartást, csupán az előírt időben a szűrőbetéteket szükséges cserélni. Ezt bárki elvégezheti, nem igényel szakembert és semmilyen szerszámot.

A csomag tartalma:
- 1 db vízszűrő rendszer és a hozzátartozó szűrőbetétek
- 1 db krómozott csaptelep
- 1 db 1/4" os vízcső
- 1 db 1/2"-os T csatlakozó a sarokszelepre történő csatlakozáshoz
- 1 db nyomáscsökkentő a túlnyomás miatti védelemre
- 1 db tartály a szűrt víz tárolására
Amit a gyártóról tudni kell:
A MICROFILTER egy két évtizedes múltra visszatekintő vízszűrő gyártó. Ezalatt az idő alatt létrehoztak egy olyan minőségbiztosítási rendszert, mely gyakorlatilag hibamentes gyártást tesz lehetővé. Többek között a Samsungnak és az LG-nek is gyártanak egyedi vízszűrőket. De ezen kívül több nemzetközi céget is az ügyfeleik között tudhatnak. Egyedi vízszűrőket gyártanak például a szintén vízszűrő gyártó cégnek, az Aquaphornak. (Melyet egyébként mi is forgalmazunk.)

További információk:
Gyártó: 
Microfilter Co., Ltd.
Alapítva: 1996
Származási hely:Dél-Korea (Akárcsak a Samsung)
Garancia:24 hónap + kiterjesztett 36 hónap - A kiterjesztett garancia feltételeiről érdeklődj tőlünk.
A vízszűrők esetében a paramétek, adatok és a szűrési hatékonyságot részletező leírások minden esetben a gyártó által megadott adatokat tartalmazzák. A szűrőbetétek cseréjére vonatkozó időtartamok mindig a gyártó által megadott JAVASOLT értékek.
Fordított ozmózis technológiával működő berendezés esetén - ammennyiben ásványianyagban gazdag vizet szeretnél - válassz a készülékhez AIMRO visszasózó egységet. E nélkül a fordított ozmózis berendezés lágy vizet fog előállítani, melynek ízét sokan kesernyésnek érzik.

Minősítések:

                                  

Adatok
Szűrési technológia
Fordított ozmózis
Elhelyezés
Pult alatti
Cikkszám
M9-4SH-RO-13-MIN
Kiegészítő termékek