TOP termékek

Szállítási mód

USTM víztisztító aktív szén és kerámia betéttel

USTM víztisztító aktív szén és kerámia betéttel
USTM víztisztító aktív szén és kerámia betéttel

Az FS3-EMI-CR egy ásványi anyagot megtartó víztisztító berendezés, melynek harmadik szűrési lépcsője kerámia szűrőbetét. A kerámia szűrőbetét nagyobb tisztítási hatásfokot biztosít a csak aktív szén szűrővel szerelt változatoknál.

Bővebben
Gyártó :
USTM
További adatok
41 490 Ft
Részletek

A készülékben található szűrőbetétek:
1 db PS20 >> - ez a víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén rostokból készül, az ívóviz első szűrési szakaszához. Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket 20 mikron felett (homok, iszap, rozsda, lebegő szilárd anyagok), vegyszerálló és megakadályozza a mikroorganizmusok felszaporodását.
1 db BL10 >> víztisztító szűrőbetétek aktív szén blokkból készültek. Az aktív szén blokk megnagyobbított szűrőfelülete mintegy 25%-kal nagyobb az egyéb szűrőbetéteknél. Javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket. Ezeket a szűrőbetéteket hideg vízre tervezték. Annak érdekében, hogy a szűrőbetét a lehető legtovább üzemképes maradjon, a víz előszűrést igényel az FCPS, FCPP vagy FCCEL sorozatú üledékszűrők egyikével.
1 db CERAM >> ez egy kerámia szűrőbetét, amelynek résmérete 0,3 mikron. A vízben található üledékeken (homok, iszap, rozsda, lebegő szilárd anyagok) kívűl résméretétől nagyobb baktériumokat és számos vírust is eltávolít. 
A szűrőbetét használati hideg víz szűrésére, tisztítására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére és élettartama függ a víz szennyezettségétől.
A készlet tartama:
1 db 1/4"-os golyóscsap
1 db 1/2"-os bekötő idom
1 db szűrőház kulcs
1 db pultra szerelhető csaptelep
1 db FCCBL-U aktív szén szűrőbetét
1 db FCPS5-U 5 mikronos polipropilén szűrő
1 db CERAM-U 0,3 mikronos kerámia szűrő
1 db teflon szerelőszalag
1/4"-os PE cső a bekötéshez

Adatok
Szűrési technológia
Aktív szén, Kerámia szűrő
Elhelyezés
Pult alatti
Cikkszám
FS3-EMI-CR
Kiegészítő termékek