TOP termékek

Szállítási mód

USTM víztisztító kemény vízhez

USTM víztisztító kemény vízhez
USTM víztisztító kemény vízhez

Az FS3-EMI egy ásványi anyagot megtartó víztisztító berendezés kemény vízhez.

Bővebben
Gyártó :
USTM
További adatok
41 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A készletben található szűrőbetétek:
1 db PS20 >>- ez a víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén rostokból készül, az ívóviz első szűrési szakaszához. Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket 20 mikron felett (homok, iszap, rozsda, lebegő szilárd anyagok), vegyszerálló és megakadályozza a mikroorganizmusok felszaporodását.
1 db BL10 >> víztisztító szűrőbetétek aktív szén blokkból készültek. Az aktív szén blokk megnagyobbított szűrőfelülete mintegy 25%-kal nagyobb az egyéb szűrőbetéteknél. Javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket. Ezeket a szűrőbetéteket hideg vízre tervezték. Annak érdekében, hogy a szűrőbetét a lehető legtovább üzemképes maradjon, a víz előszűrést igényel az FCPS, FCPP vagy FCCEL sorozatú üledékszűrők egyikével.
1 db ST10 >> - ez a víztisztító szűrőbetét egy vízlágyító betét, mely az elő szűrő és aktív szén betét által kezelt víz lágyítását végzi el.
A szűrőbetét használati hideg víz szűrésére, tisztítására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére és élettartama függ a víz szennyezettségétől.
A készlet tartalma:
- 1 db 1/4"-os golyóscsap
- 1 db 1/2"-os bekötő idom
- 1 db szűrőház kulcs
- 1 db pultra szerelhető csaptelep
- 1 db BL10 aktív szén szűrőbetét
- 1 db ST10 vízlágyító betét
- 1 db PS20 20 mikronos polipropilén szűrő
- 1 db teflon szerelőszalag
- PE cső a bekötéshez

Adatok
Elhelyezés
Pult alatti
Cikkszám
FS3-EMI-ST
Kiegészítő termékek