TOP termékek

Szállítási mód

USTM víztisztító vasas vízhez

USTM víztisztító vasas vízhez

USTM víztisztító vasas vízhez

Az FS3-EMI-IR egy ásványi anyagot megtartó víztisztító berendezés vasas vízhez.

A készletben található szűrőbetétek:

1 db FCPS20-U - ez a víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén rostokból készül, az ívóviz első szűrési szakaszához. Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket 20 mikron felett (homok, iszap, rozsda, lebegő szilárd anyagok), vegyszerálló és megakadályozza a mikroorganizmusok felszaporodását.
1 db BL-U víztisztító szűrőbetétek aktív szén blokkból készültek. Az aktív szén blokk megnagyobbított szűrőfelülete mintegy 25%-kal nagyobb az egyéb szűrőbetéteknél. Javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket. Ezeket a szűrőbetéteket hideg vízre tervezték. Annak érdekében, hogy a szűrőbetét a lehető legtovább üzemképes maradjon, a víz előszűrést igényel az FCPS, FCPP vagy FCCEL sorozatú üledékszűrők egyikével.
1 db FE-IR-U - ez a víztisztító szűrőbetét egy vas eltávolító betét, mely az elő szűrő és aktív szén betét által kezelt víz vastalanítását végzi el.
A szűrőbetét használati hideg víz szűrésére, tisztítására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére és élettartama függ a víz szennyezettségétől.
A készlet tartama:
- 1 db 1/4"-os golyóscsap
- 1 db 1/2"-os bekötő idom
- 1 db szűrőház kulcs
- 1 db pultra szerelhető csaptelep
- 1 db FCCBL-U aktív szén szűrőbetét
- 1 db FCPS5-U 5 mikronos polipropilén szűrő
- 1 db FCPS20-U 20 mikronos polipropilén szűrő
- 1 db teflon szerelőszalag
- PE cső a bekötéshez

24 900 Ft
Adatok
Cikkszám
FS3-EMI-IR