TOP termékek

Szállítási mód

UV lámpa készlet UV-201, 16W, 2GPM

UV lámpa készlet UV-201, 16W, 2GPM
UV lámpa készlet UV-201, 16W, 2GPM
UV lámpa készlet UV-201, 16W, 2GPM
UV lámpa készlet UV-201, 16W, 2GPM
UV lámpa készlet UV-201, 16W, 2GPM
UV lámpa készlet UV-201, 16W, 2GPM
UV lámpa készlet UV-201, 16W, 2GPM

UV lámpa készlet háztartási alkalmazásokhoz (pl. Fordított Ozmózis / RO víztisztítókhoz) helyi sterilizálásra.

Bővebben
Gyártó :
Egyéb gyártó
További adatok
42 300 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Az UV lámpa feladata: a víz sterilizálása. Az UV lámpa semlegesíti a vírusok és baktériumok 99,9%-át. Fúrt kutak vizének háztartási víztisztítóval történő kezelése esetén használata még akkor is elhagyhatatlan, ha a vízvizsgálat során kiderült, hogy nincs jelen a vízben semmilyen kórokozó, ugyanis a kutak idő közben elfertőződhetnek! Alkalmazzon kútvíz esetén mindig UV lámpát!

UV (ultraibolya) sugárzásról röviden:
Az ultraibolya sugárzás elektromágneses sugárzás, mely a természetes napfény spektrumában található meg. Meghatározott hullámhossz tartományban az ultraibolya sugárzás erős fertőtlenítő hatással rendelkezik. A fertőtlenítésre használt kisnyomású higanygőzlámpák teljesítménymaximuma 254 nm. Ez a fajta fertőtlenítés nem kémiai, hanem fizikai úton hatástalanítja a mikroorganizmusokat. Az UV sugárzással történő fertőtlenítés során nem képződnek egészségre ártalmas melléktermékek. A fertőtlenítés hatékonysága nem függ a kezelésre kerülő víz pH értékétől.

A készlet az alábbiakat tartalmazza: 1 db UV lámpa izzó (16W) kvarc üvegburában, rozsdamentes acél (304ss) lámpatest, DC adapter (LED jelzőfénnyel), csatlakozók a felszereléshez (2 db könyök, és 2 db bilincs).

UV lámpa készlet felszerelése : ha a víztisztító rendszer még nem tartalmaz UV lámpát, akkor az utólag is beiktatható. Felszerelése egyszerű, szakértelmet nem igényel. A falra rögzítéséhez és a rendszerbe iktatásához szükséges csatlakozókat a szett tartalmazza. FONTOS! Az UV-lámpa adapterét NE helyezze a más készülék (pl. nyomásfokozó szivattyú) adapterének közelébe! Ellenkező esetben az adapterek meghibásodhatnak. Minimális távolság a 2 adapter között: 20-30 cm.
Sterilizálás hatékonysága (UV lámpa izzó névleges élettartama): folyamatos működtetés esetén kb. 1 év (9.000 üzemóra).
FIGYELEM! Az UV lámpa izzó elhasználódása szemmel nem látható jelenség, mivel csak a sugárzás hullámhossza változik meg (csökken). Ekkor az UV lámpa izzó még világít, de az UV sugárzás hatékonysága, azaz a sterilizálás mértéke jelentősen lecsökken.
Javasolt UV lámpa izzó csere: évente.
Javasolt max. térfogatáram (átfolyás mértéke) a hatékony sterilizálás érdekében RO víz/desztillált víz esetén: 2 GPM (gallon/perc) / 8LPM (liter/perc) (kb. 0,48m3/óra), hálózati, tiszta csapvíz esetén: 1,5 GPM / 6LPM (kb. 0,36m3/óra)
Max. üzemi nyomás: 8,6 bar (125 psi)
Csatlakozási méretek: 1/4"x1/4" / belsőmenet (NPT).
Méretek: hosszúság - 350 mm, átmérő - 64 mm (2,5")
Feszültség: 220V/50Hz
16W-os csere UV lámpa izzó: UVi16W, a terméket és árát itt megtekintheti >>
Garancia: 1 év
Gyártás helye: Taiwan
Forgalmazó: PurePro USA Corp.

Adatok
Cikkszám
UV2GPM-16W