TOP termékek

Szállítási mód

Geyser Smart MAX víztisztító

Geyser Smart MAX víztisztító
Geyser Smart MAX víztisztító
Geyser Smart MAX víztisztító
Geyser Smart MAX víztisztító
Geyser Smart MAX víztisztító
Geyser Smart MAX víztisztító
Geyser Smart MAX víztisztító
Geyser Smart MAX víztisztító
Geyser Smart MAX víztisztító
Geyser Smart MAX víztisztító
Geyser Smart MAX víztisztító

Mit jelent a Geyser Smart vízszűrőknél a MAX jelzés:
A Geyser Smart Max rendszer garantálja, hogy azonos hatásfokkal végzi a víz lágyítását a szűrő teljes élettartama alatt. A három szűrőből az első kettő a vízkő ellen hatékonyan dolgozik.

A GEYSER különleges technológiája tökéletes vízminőséget biztosít otthonának. A GEYSER SMART SZŰRŐK KIS MÉRETŰEK - egy ergonomikus rendszer -így kevesebb helyet foglal el a mosogató alatt. Rögzítése és a szűrők cseréje egyszerű. A GEYSER SMART rendszer hatékony teljesítményét az egyes szűrési szakaszok kimagasló eredményei biztosítják. A rendszer ezt a hatékony víztisztítást biztosítja a teljes élettartam alatt. A GEYSER által fejlesztett egyedi Aragon és Catalon szűrők eltávolítják az összes nem kívánatos szennyeződést, és a kemény vizet még lágyítják is. Az ARAGON szűrő, amely a GEYSER szabadalma, három szűrési módszert egyesít: mechanikai, szorpciós és ioncserélő.Az Aragon patron előnye a teljes biztonság: a bonyolult szűrőanyag labirintus szerkezete visszafordíthatatlanul befogja az összes szennyeződést.(antidischarge)

Bővebben
Gyártó :
Geyser
További adatok
41 900 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Önjelző: ha csökken a tiszta víz áramlása, ez figyelmeztet arra, hogy a patron hasznos élettartama lejárt.
Aktív ezüst van beépítve a patronba, ez biztosítja bakteriosztatikus hatást.
Vízlágyítás: a szűréssel egy időben szintén az ARAGON szűrőnek köszönhetőA CATALON, amely szintén a GEYSER szabadalma, egy új generációs szorbens, amely eltávolítja a nehézfémeket, szerves vegyületeket, és szintén bakteriosztatikus hatást biztosít az ezüst ionok segítségével.Így a GEYSER SMART rendszer eltávolítja a klór, vas,rozsda,nehézfémek, nitrátok, peszticidek(növényvédő szer), szuszpendált szilárd anyagok, túlzott keménységű sókat.

SZŰRŐANYAGOK ÉS SZŰRŐK:
A GEYSER SMART MAX kompakt szűrőberendezés vízkezelési módszere:mechanikai szűrés, ioncsere, szorpció.

A GEYSER Smart Max vízszűrő vízkezelési szakaszai:

  • 1. szűrő: AQUASOFT SMART. Különleges ioncserélő gyanták keveréke. A megnövelt AQUASOFT kapacitás folyamatosan azonos hatásfokkal végzi a víz lágyítását. Eltávolítja a keménységet okozó sókat, továbbá a vasat és a mangánt is.
  • 2. szűrő: ARAGON MAX SMART. Átfogó vízkezelést biztosít. A maximális eltávolítási hatékonyság a vízkő ellen, és a szennyeződésektől. Ezüsttel kombinált szűrőbetét, amely meggátolja a baktériumok elszaporodását.
  • 3. szűrő: POSTCARBON AG SMART. Kiváló minőségű kókusz-szén a végső tisztításhoz.Eltávolítja a maradék klór és szerves klór-szennyeződéseket, ezáltal javítja a víz ízét.

1-2-3. szűrőbetét szettben kapható 50102 >>

GEYSER SMART MAX kemény vízhez
szűrő: Aquasoft Smart
szűrő: Aragon Max Smart
szűrő: Postcarbon AG Smart
Javasolt szűrőbetétcsere: 12 havonta

Érdekesség: Az ARAGON-t sikeresen alkalmazták a csernobili baleset utáni szennyezésnek kitett régiók vízkezelésére.
A Geyser egy vízszűrőket gyártó és fejlesztő oroszországi vállalat.
Az oroszországi háztartási szűrők és vízkezelő berendezések piacvezetője, 1986-ban kezdte meg a szűrők gyártását Szentpéterváron.
Azóta több millió háztartás kapott tisztított, egészségbarát vizet a Geyser tudósai által kifejlesztett egyedi technológiáknak köszönhetően.
A Geyser vízszűrők sikerének egyik kulcsa az ARAGON egyedi szűrőanyag.
A Geyser eredményeit több mint 20 szabadalom, és számos független tudományos teszt bizonyítja.
A Geyser egy dinamikusan fejlődő kutatási és termelési üzem, nagy múltú történelemmel és hagyományokkal. Vezető helyet foglal el a vízkezelő iparban: az egyszerű vízszűrőktől az ipari vízkezelő rendszerekig.
A társaság évente több ezer kutatási és fejlesztési tevékenységet hajt végre, és a szakemberek folyamatosan új típusú termékeket fejlesztenek, ezzel magas szintű víztisztítást és költséghatékony megoldásokat kínálnak ügyfeleik számára.
Összességében a Geyser vállalat vízkezelő és víztisztító szűrőit több, mint 20 országban árusítják.
A Geyser szűrők naponta több mint 100 millió liter vizet tisztítana meg, a világon több mint 22 millió ember használja a Geyser vízszűrőket naponta.

A vízszűrők esetében a paramétek, adatok és a szűrési hatékonyságot részletező leírások minden esetben a gyártó által megadott adatokat tartalmazzák.
A szűrőbetétek cseréjére vonatkozó időtartamok mindig a gyártó által megadott JAVASOLT értékek.

Adatok
Elhelyezés
Pult alatti
Cikkszám
16030
Kiegészítő termékek