TOP termékek

Szállítási mód

Geyser Smart Max szűrőbetét szett

Geyser Smart Max szűrőbetét szett
Geyser Smart Max szűrőbetét szett
Geyser Smart Max szűrőbetét szett
Geyser Smart Max szűrőbetét szett
Geyser Smart Max szűrőbetét szett

Szűrőbetét szett a Geyser Smart Max vízszűrőhöz >>

A készlet tartalma:

1. AquaSoft - kompozit patron, amely eltávolítja a vízből a víz keménységét okozó sókat. A szűrőközeg élelmiszerminőségű nagy kapacitású ioncserélő gyanták speciális keveréke. Ez lehetővé teszi a a víz lágyítás egyenletes hatékonyságát a szűrőbetét teljes élettertama alatt.
2. Aragon Smart Max - egy egyedülálló patron, amelyet kemény víz kezelésére terveztek. A speciális ioncserélő gyanta jelenléte és az Aragon MAX anyag kiegyensúlyozott szerkezete miatt a folyamatos és kiváló minőségű patronok működése a teljes élettartam alatt biztosított.
3. Postcarbon Ag Smart - préselt kókuszdió-aktív szénből (szén blokk) készült patron. Hatékonyan eltávolítja a klór és szerves klór vegyületeket, a szabad klórt, a kellemetlen szagokat, javítja a víz összes érzékszervi tulajdonságait. Az ezüsttel kombinált patron biztosítja bakterosztatikus hatást a patron teljes élettartama alatt.


A szűrőbetétek cseréje átlagosan 12 havonta javasolt.

Bővebben
29 990 Ft
Részletek

Érdekesség: Az ARAGON-t sikeresen alkalmazták a csernobili baleset utáni szennyezésnek kitett régiók vízkezelésére.

A Geyser egy vízszűrőket gyártó és fejlesztő oroszországi vállalat.
Az oroszországi háztartási szűrők és vízkezelő berendezések piacvezetője, 1986-ban kezdte meg a szűrők gyártását Szentpéterváron.
Azóta több millió háztartás kapott tisztított, egészségbarát vizet a Geyser tudósai által kifejlesztett egyedi technológiáknak köszönhetően.
A Geyser vízszűrők sikerének egyik kulcsa az ARAGON egyedi szűrőanyag.
A Geyser eredményeit több mint 20 szabadalom, és számos független tudományos teszt bizonyítja.
A Geyser egy dinamikusan fejlődő kutatási és termelési üzem, nagy múltú történelemmel és hagyományokkal. Vezető helyet foglal el a vízkezelő iparban: az egyszerű vízszűrőktől az ipari vízkezelő rendszerekig.
A társaság évente több ezer kutatási és fejlesztési tevékenységet hajt végre, és a szakemberek folyamatosan új típusú termékeket fejlesztenek, ezzel magas szintű víztisztítást és költséghatékony megoldásokat kínálnak ügyfeleik számára.
Összességében a Geyser vállalat vízkezelő és víztisztító szűrőit több, mint 20 országban árusítják.
A Geyser szűrők naponta több mint 100 millió liter vizet tisztítana meg, a világon több mint 22 millió ember használja a Geyser vízszűrőket naponta.

A vízszűrők esetében a paramétek, adatok és a szűrési hatékonyságot részletező leírások minden esetben a gyártó által megadott adatokat tartalmazzák. A szűrőbetétek cseréjére vonatkozó időtartamok mindig a gyártó által megadott JAVASOLT értékek.

Adatok
Cikkszám
50102
Kiegészítő termékek